Mikor zár be a Walmart Service Desk? Ügyfélszolgálati óra (2024)

Ha Ön okos vásárló, tudja, hogy a sikeres vásárláshoz elengedhetetlen, hogy tudja, mikor kell kapcsolatba lépnie az ügyfélszolgálattal. A visszaküldések, a visszatérítések és a vásárlással kapcsolatos egyéb problémák kezelése mellett ez az asztal segítséget nyújt az ügyfeleknek a visszaküldésben. Ez a cikk arról szólWalmart ügyfélszolgálati nyitvatartásvagy amikor a Walmart szerviz bezár. Tehát kezdjük az útmutatóval.

Mikor zár be a Walmart?

Mikor zár be a Walmart Service Desk? Ügyfélszolgálati óra (1)

Több ezer Walmart üzlet működik országszerte, és többnyire ugyanabban az időben tartanak nyitva. Gyakori, hogy a Walmart üzletek reggel 7 órakor nyitnak, és este 22 órakor bezárnak. Egyes Walmart üzletek egészen este 11 óráig tartanak nyitva.

A legtöbb Walmart üzletben meghosszabbítják a vasárnapi nyitvatartást, de szilveszter napján, ünnepnapokon és ünnepnapokon általában zárva tartanak. Csak egy nap van az évben, amikor a Walmart üzletek országszerte zárva tartanak: karácsony napján. A legtöbb üzlet 18 órakor bezár 2023 karácsony estéjén.

TémaInformáció
A Walmart ügyfélszolgálati nyitvatartása
  • Hétköznap: 7:00-23:00 (helyenként változhat)
  • Hétvégén: 7:00-23:00 (helyenként változhat)
Módszerek a szolgáltatási órák megkeresésére
  • Walmart Store Locator: Elérhető a webhelyen és az alkalmazásban
  • Ügyfélszolgálati forródrót: 1-800-925-6278 (1-800-WALMART)
Online támogatás elérhetősége
  • Élő csevegés: elérhető a webhelyen és a mobilalkalmazásban
  • E-mailes támogatás: A webhelyen vagy az alkalmazáson keresztül érhető el
Ügyfélszolgálati ajánlatok
  • Visszaküldés és csere: Az ügyfélszolgálati pultnál könnyítik meg
  • Áregyezési szabályzat: Érdeklődni és kérni a szervizben lehet
  • MoneyCenter szolgáltatások: Beleértve a csekkbeváltást és a pénzátutalásokat
Ügyfélpanaszok kezelése
  • Boltban: Ügyfélszolgálati pultnál
  • Online: élő chaten vagy e-mailes támogatáson keresztül
  • Forródrót: Az 1-800-925-6278 telefonszámon
Ügyfélszolgálat elérhetősége ünnepnapokon
  • Általános nyitva tartás: Általában a legtöbb ünnepnapon tart nyitva, de az órák helyenként változhatnak
  • Különleges ünnepek: Javasoljuk, hogy ellenőrizze a hivatalos weboldalt, vagy hívja a forródrótot az ünnepnapok meghatározott időpontjaiért
Zárási idő sajátosságai
  • Általános zárási idő: Általában 11:00 órakor
  • Változatok: A zárási idő a helytől függően változhat; mindig érdeklődjön a helyi boltban vagy a hivatalos weboldalon

Mi a teendő, ha a Walmart ügyfélszolgálati nyitvatartása leáll?

Az ügyfélszolgálat munkatársai segíthetnek Önnek, ha nincs senki az asztalnál. Ha a normál munkaidőn kívül segítségre van szüksége, a Walmart ügyfélszolgálata készséggel áll rendelkezésére.

A Walmart webhelyén élő chaten keresztül közvetlenül kommunikálhat egy ügynökkel, ami lehetővé teszi, hogy ezt kényelmesen, otthonából is megtehesse. A kezdéshez csak egy Walmart online fiókra van szüksége.

Melyek a Walmart Service Desk nyitvatartási ideje a közelben?

Mikor zár be a Walmart Service Desk? Ügyfélszolgálati óra (2)

Vminek megfelelőenWalmart ügyfélszolgálati nyitvatartás, ügyfélszolgálati pultjai általában reggel 8 órakor nyitnak és este 22 órakor zárnak. Így bőven lesz ideje visszatérni vagy érdeklődni a vásárlással kapcsolatban.

A Walmart online vagy az alkalmazáson keresztüli boltkeresője segíthet a helyi nyitvatartás megerősítésében. A nyitvatartási idő üzletenként változik, ezért érdemes előre felhívni.

Lehetőség van a személyzet egyik tagjának figyelmeztetésére, ha a Walmart ügyfélszolgálati pultja üres. Szívesen segítenek Önnek.

Mikor zárnak be más Walmart-szolgáltatások?

  1. A Walmartnál számos előnyös szolgáltatás érhető el, és ezek a megfelelő időpontokban érhetők el.
  2. Rengeteg lehetőség kínálkozik arra, hogy rendes munkarend szerint látogassanak meg az Autógondozó Központokban, mivel általában reggel 7 és este 7 óra között tartanak nyitva, beleértve a vasárnapokat is.
  3. Általában a MoneyCenters hétfőtől szombatig 8:00 és 20:00 óra között, vasárnap pedig 10:00 és 18:00 óra között tart nyitva.
  4. A gyógyszertárak hétfőtől szombatig 9-19 óráig, vasárnap 10-18 óráig tartanak nyitva.
  5. A legtöbb Walmart üzletben az autóülés beszerelése és egyéb szolgáltatások reggel 7 és este 23 óra között elérhetők.
  6. Normális, hogy a Walmart kerti részlegei az idő nagy részében reggel 6 és este 23 óra között tartanak nyitva. AlattWalmart ügyfélszolgálati nyitvatartás, behozhatod a szobanövényeidet vagy pozsgásnövényeidet a pénztárba, hogy megnézd, zárva van-e a kerti részleg.
  7. A legtöbb Walmart üzletben a Walmart Money Center hétfőtől szombatig 8 és 20 óra között, vasárnap pedig 10 és 18 óra között tart nyitva.
  8. Hétfőtől szombatig a Walmart látás- és szemüvegosztálya 9 és 20 óra között, vasárnap pedig 12 és 17 óra között (a legtöbb üzletben) tart nyitva.
  9. Ugyanebben az üzletben reggel 7-től este 22-ig vagy este 23-ig tart nyitva a Walmart elektronikai részlege. A használt elektronikai cikkeket egy másik munkatárssal újrahasznosíthatja, ha az osztály bezárt.
  10. A Walmart csemegerészlege jellemző, hogy a helytől függően egy órával az üzlet bezárása előtt bezár. Pékáru vásárlásakor az EBT-t is elfogadják a nyilvántartásban.
  11. Sok Walmart üzletben van szalonrészleg, amely 10 és 18 óra között tart nyitva.

Hogyan kezeli a Walmart a panaszokat?

Mikor zár be a Walmart Service Desk? Ügyfélszolgálati óra (3)

A Walmart ügyfélszolgálati képviselőiből álló elkötelezett csapat foglalkozik az ügyfelek panaszaival. Ha ügyfélszolgálati problémája van, felveheti a kapcsolatot a Walmart telefonos ügyfélszolgálatával, felkeresheti a Walmart webhelyét, vagy használhatja a Walmart mobilalkalmazás élő csevegési funkcióját.

A panaszok gyors és hatékony megoldása érdekében a Walmart arra törekszik, hogy azokat a lehető leghamarabb megoldja. A cég célja az ügyfélszolgálat folyamatos fejlesztése az ügyfelek visszajelzéseinek összegyűjtésével.

Elérhető a Walmart online csevegési támogatása?

Igen. Webhelye vagy mobilalkalmazása segítségével a Walmart online chat-támogatást kínál a nyitvatartási időn belül. Kattints aCsevegés velünkgombot a Walmart ügyfélszolgálati oldalán a chat funkció eléréséhez. Alternatív megoldásként megérintheti aCsevegéslehetőséget a mobilalkalmazásban, miután kiválasztotta aLépjen kapcsolatba velünkválasztási lehetőség.

A különféle problémák, köztük a visszaküldések, termékkérdések és panaszok megoldásához a csevegési funkció segítségével kapcsolatba léphet a Walmart ügyfélszolgálati képviselőjével.

Mikor zár ma be a Walmart ügyfélszolgálata?

Mikor zár be a Walmart Service Desk? Ügyfélszolgálati óra (4)

Szeretné tudni a Walmart bolti ügyfélszolgálati idejét még ma? A Walmart webhelyén található Walmart boltkereső segítségével megtalálhatja a legközelebbi üzletet a környéken. Keresse meg az Önhöz legközelebbi Walmart üzletet az irányítószám vagy a város és állam megadásával az Árukereső oldalon.

A legközelebbi Walmart üzletet úgy is megtalálhatja, ha engedélyezi a helymeghatározási szolgáltatásokat okostelefonján, vagy manuálisan írja be irányítószámát. Az üzlet nyitvatartási idejének, elérhetőségi adatainak és egy adott üzletben kínált szolgáltatások megtekintéséhez válasszon ki egy üzletet.

Mi van, ha a Walmart szervizpult üres?

A Walmartnál továbbra is vannak módok segítségnyújtásra, még akkor is, ha az ügyfélszolgálati pult üres. Kipróbálhatja ezeket a dolgokat:

  1. Keress további munkatársakat:Ha senki sem dolgozik az ügyfélszolgálaton, keressen egy másik Walmart munkatársat a közelben. Segítséget kell kapnia tőlük, vagy fel kell tudnia venni a kapcsolatot valakivel, aki tud.
  2. Várjon néhány percet:Előfordulhat, hogy az ügyfélszolgálati képviselők egy másik ügyfélnek segítenek, vagy rövid ideig távol vannak az asztaltól. Ha nem jönnek vissza néhány perc múlva, várjon még egy kicsit.
  3. Ellenőrizze az üzlet címtárát:A Walmart üzletekben olyan címtárakat találhat, amelyek segítenek megtalálni a szükséges termékeket. Nézze meg, hogy az ügyfélszolgálat telefonszáma vagy mellékállomása szerepel-e egy telefonkönyvben. Ha segítségre van szüksége, forduljon a Walmart ügyfélszolgálatához a nyitvatartási időn belül.
  4. Használja a Walmart alkalmazást:A Walmart alkalmazáson keresztül termékeket találhat, árakat tekinthet meg, és akár kapcsolatba is léphet az ügyfélszolgálattal. Ezenkívül az alkalmazással kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal, vagy segítséget kérhet az esetlegesen tapasztalt problémákkal kapcsolatban.

Tehát csak ennyit tudunk arról, hogyan zárhat be a Walmart Service Desk? (Teljes útmutató). Reméljük, hogy ez a Walmart útmutató segített Önnek. Kérjük, kommentálja alább, ha kérdése vagy kétsége van.

OLVASSA MÉG:

  • 10 módszer a nem működő Walmart nyugtakeresés javítására
  • wmlink/2step beállítás: Walmart One 2 lépéses ellenőrzési folyamat, regisztráció, bejelentkezés
  • Aktiválja a Walmart Moneycardot a www.walmartmoneycard.com és regisztráció oldalon
  • Walmart halászati ​​engedély beszerzése online: költsége és szükséglete
  • Hogyan lehet kapcsolatba lépni az Apple ügyfélszolgálatával a szervizért (világszerte)
Mikor zár be a Walmart Service Desk? Ügyfélszolgálati óra (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated:

Views: 6020

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.